2 kişilik Spotify ne kadar?

2 kişilik Spotify ne kadar? 2 kişilik Spotify ne kadar?, 1 ay boyunca ücretsiz, sonra ayda 54,99 TL. İstediğin zaman iptal et.

2 kişilik Spotify ne kadar?


1 ay boyunca ücretsiz, sonra ayda 54,99 TL. İstediğin zaman iptal et.

2 kişilik Spotify kaç TL?

Yeni zamla birlikte bundan önce aylık 29,99 TL olan “Bireysel” abonelik paketi 39,99 TL'ye; 39,99 TL olan aylık “Duo” paketi ise 54,99 TL'ye çıkarıldı. Zam öncesinde 49,99 TL olan aylık “Aile” paketi 64,99 TL'ye çıkarken 14,49 TL olan öğrenci paketi de 21,99 TL olarak ücretlendirildi.

Spotify 2 kişi kullanabilir mi?

Premium Duo, birlikte yaşayan 2 kişinin yararlanabileceği indirimli bir plandır.

Spotify Premium 2 kişilik nasıl kullanılır?

Hesap sayfana git. Soldaki menüde Spotify Premium Duo seçeneğini belirle. Bu plandaki kişiler altında, birini davet etme veya kaldırma seçeneğini belirle.

Spotify 1 Kişilik kaç TL?

Bu süre bittiğinde artık öğrenci değilsen bundan sonra Premium Öğrenci üyeliğinden yararlanamazsın. Üyeliğin otomatik olarak, aylık ücreti 39,99 TL olan Premium Bireysel planına geçer. Ne zaman ve ne kadar ödeme yapacağım? Aylık 21,99 TL ödeme yapacaksın.


Spotify Duo 2 kişi nasıl eklenir?

Hesap sayfana git. Soldaki menüde Spotify Premium Duo seçeneğini belirle. Bu plandaki kişiler altında, birini davet etme veya kaldırma seçeneğini belirle.

Öğrenci Spotify kac tl?

Sonra ayda yalnızca 21,99 TL.

Teklif, yalnızca geçerli yüksek öğrenim kurumlarındaki öğrenciler içindir.


Spo Duo kaç TL?

SPOTIFY'DAN ABONELİK ÜCRETLERİNE ZAM

Spotify Duo paketi gelen zamla 39,99 TL'den 54,99 TL'ye çıktı. 49,99 TL'lik Aile paketi ise 64,99 TL'yi gördü.


Spotify aynı hesabı kaç kişi kullanabilir?

Aynı çatı altında yaşayan aile üyeleri, toplam 6 Premium hesabının keyfini çıkarabilir. 1 ay ücretsiz dene. Sonra ayda yalnızca 64,99 TL. Hüküm ve koşullar geçerlidir.


Spotify da iki kişi aynı anda nasıl müzik dinler?

Ayrıca Spotify'da oturum açtıysanız ve Bluetooth'unuz açıksa telefonlarınızı birbirine yaklaştırarak Jam'e katılmalarını sağlayabilirsin. İpucu: Aynı Wi-Fi ağına bağlı arkadaşların, sunucunun daveti olmadan Jam'e katılabilirler.

Spotify bir ay ödenmezse ne olur?

Düzenli ödeme alınırken bir sorun mu oluştu? Aylık ödeme alınamadığında Premium üyeliğini hemen kaybetmezsin. Sonraki birkaç gün boyunca ödeme almaya çalışırız.