Abonelik feshi kaç gün sürer?

Abonelik feshi kaç gün sürer? Abonelik feshi kaç gün sürer?, MADDE 24 –(1) Diğer mevzuatta tüketici lehine olan süreler saklı kalmak kaydıyla, satıcı veya sağlayıcı, tüketicinin fesih talebini, bildirimin kendisine ulaştığı tarihten itibaren en geç yedi gün içerisinde yerine getirmekle yükümlüdür.

Abonelik feshi kaç gün sürer?


MADDE 24 –(1) Diğer mevzuatta tüketici lehine olan süreler saklı kalmak kaydıyla, satıcı veya sağlayıcı, tüketicinin fesih talebini, bildirimin kendisine ulaştığı tarihten itibaren en geç yedi gün içerisinde yerine getirmekle yükümlüdür.

Abonelik fesih kaç gün sürer?

Fesih bildiriminin satıcı veya sağlayıcıya ulaştığı tarihten itibaren en geç 7 gün içerisinde sözleşmeniz sonlandırılmalıdır. Fesih talebinin yerine getirilme süresi günlük süreli yayınlarda 15 gün; haftalık süreli yayınlarda 1 ay; aylık süreli yayınlarda 3 aydır.

E-devlet abonelik iptali ne zaman sonuçlanır?

Abonelik iptal başvurunuzu eksiksiz ilettiyseniz, 24 saat içinde hizmete ilişkin ücretlendirme durduruluyor ve hizmet kısıtlanabiliyor veya durdurulabiliyor. İptal işlemi 7 gün içerisinde gerçekleştiriliyor.

Elektrik abonelik iptali para iadesi kaç gün?

Güvence bedelimi nasıl iade alabilirim? Abonelik sırasında verdiğiniz 'Nakit Güvence Bedeli'nin değerlenmiş hali, eğer varsa borcunuz ile mahsup edildikten sonra, portföye geçişinizin ardından talep ettiğiniz veya edeceğiniz ödeme yöntemine uygun olarak en geç 5 (beş) iş günü içerisinde tarafınıza iade edilecektir.

Iptal edilen abonelik ücreti ne zaman yatar?

Mekanik (Faturalı) Sayaç Sözleşme Fesih İşlemleri

Gaz kapama ekibi abonenin gazını keser ve Mühür ve endeks bilgilerini endeksör cihazına kaydeder. Abone fesih başvurusundan sonra güvence bedelini; on beş (15) gün içinde, gaz iade bedelini; on beş (15) gün içinde tüm PTT şubelerinden alabilir.



Elektrik kaç günde fesih edilir?

Şirketimiz, Kanunu'nun 13. maddesine uygun olarak, başvuru taleplerini, talebin niteliğine göre ve en geç 30 (otuz) gün içinde sonuçlandıracaktır.

Elektrik abonelik iptali hemen yapılır mı?

İptal talebinizi başvuru tarihinizden itibaren en geç 14 gün içinde yapabilirsiniz. İptal talebiniz ile birlikte dağıtım şirketi, elektrik sayacınıza ait son kullanım endekslerini almak ve kapanış işlemlerini yapmak üzere adresinize ulaşır.

E devletten fesih iptali nasıl yapılır?

Kimlik Kartı ya da bankacılık uygulamaları üzerinden e-Devlet'e giriş yapın. Karşınıza çıkan listeden aboneliğini iptal etmek istediğiniz şirketi seçin ve “abonelik sorgula” kısmına tıklayın. Çıkan ekranda “fesih başvurusu yap” bağlantısına tıklayıp fesih başvuru nedeninizi doldurun.

E devletten abonelik kapatılır mı?

Elektrik abonelik iptalinin en kolay yolu E-Devlet üzerinden başvuru yapmaktır. E-Devlet ile online elektrik abonelik iptali yapmak için takip edilmesi gereken adımlar şu şekildedir: Öncelikli olarak E-Devlet üzerinden abonelik "fesih başvuru sayfası"na giriş yapmanız gerekir.


Abonelik feshi nasıl yapılır?

E-Devlet üzerinden simkart, elektrik, uydu televizyon, su, doğalgaz, internet gibi birçok aboneliğin iptal işlemi artık sağlanıyor. Şubelere gitmeden vatandaşlar T.C. kimlik numarası ile e-Devlet şifresi ile https://www.turkiye.gov.tr/ üzerinden abonelik iptalini yapabilecek.

Elektrik depozito iadesi ne zaman yatar?

Güvence bedelimi nasıl iade alabilirim? Abonelik sırasında verdiğiniz 'Nakit Güvence Bedeli'nin değerlenmiş hali, eğer varsa borcunuz ile mahsup edildikten sonra, portföye geçişinizin ardından talep ettiğiniz veya edeceğiniz ödeme yöntemine uygun olarak en geç 5 (beş) iş günü içerisinde tarafınıza iade edilecektir.