Acun Ilıcalı toplam serveti ne kadar?

Acun Ilıcalı toplam serveti ne kadar? Acun Ilıcalı toplam serveti ne kadar?

Acun Ilıcalı toplam serveti ne kadar?


DUVAR - 2022 yılında Championship ekiplerinden Hull City'i satın alarak İngiltere'de gündem olan Acun Ilıcalı'nın serveti İngiliz basınında gündem oldu. İddiaya göre 54 yaşındaki Ilıcalı'nın net serveti yaklaşık 100 milyon dolar.

Acun Ilıcalı Serveti kaç milyon dolar?

Acun bu yıl "Yetenek Sizsiniz", "Survivor" ve bir şarkı yarışması olan "O Ses Türkiye"yi yapacak. Anlaşma gereği Acun'a program başına 750 bin dolar (1.3 milyon lira) ödeme yapılacak. Üç programla birlikte Acun Ilıcalı'nın aylık kazancı 15.5 milyon lirayı bulacak.

Acun Ilıcalı ayda ne kadar kazanıyor?

Ali Acun Ilıcalı (d. 29 Mayıs 1969, Edirne), Türk televizyoncu, sunucu, girişimci, uluslararası yapımcı, iş insanı ve medya patronudur. Aynı zamanda Acun Medya Grubu ile Exxen platformunun kurucusu, TV8 televizyon kanalı, Hull City AFC ve Shelbourne FC futbol takımlarının da sahibidir.

Acun Ilıcalı nelere sahip?

İngiliz basınına göre Acun Ilıcalı, bu alım için 24 milyon euro ödeyecek.

Hull City kaç para?

Dün son yayınını yapan CNBC-E'yi elinden çıkaran Şahenk, TV8'in yüzde 30'unun sahibi oldu. Şahenk, bu ortaklık için 110 milyon dolar ödedi. Acun Ilıcalı, 2013 yılında TV8'i 70 milyon dolara satın almıştı.


Acun Ilıcalı TV8 i ne kadara aldı?

Milyarderler ligine Koç ailesinin üç ferdi girdi

Bu yıl 28 milyarder içinde Koç soyadını taşıyan 3, Sabancı soyadını taşıyan 2 kişi bulunuyor. Sabancı ailesinin 13 ferdinin toplam serveti 10,3 milyar dolar iken, Koç ailesinin 8 üyesinin toplam serveti 7,1 milyar dolar.


Koç ailesinin serveti ne kadar?

Ilıcalı, 22 yaşında medya sektörüne ilk adımını attı ve Show TV'de spor muhabiri olarak çalışmaya başladı. Uzun yıllar muhabir olarak çalıştıktan sonra, 2004 yılında kendi prodüksiyon şirketi ACUNMEDYA'yı kurarak kısa sürede Türkiye'nin önemli ve büyük prodüksiyon şirketlerinden biri haline getirdi.

Acun Ilıcalı kaç yaşında zengin oldu?

Yaptığı yapımlarla taraflı tarafsız birçok kesimin taktirini kazanan başarılı isim, daha önce de TV8 kanalını satın alarak dikkatleri üzerine çekmişti. Sadece geleneksel medyada değil, dijital platformlarda da ses getiren işlere imza atan Ilıcalı EXXEN adında bir platform kurarak burada da bir başarı yakaladı.

Acun Ilıcalı bu kadar parayı nereden buldu?

Acun Ilıcalı'nın medya sektörüne ek olarak; sağlık, kozmetik, dijital platformlar, eğitim, tekstil, futbol ve e-ticaret gibi sektörlerde de global çapta yatırımları bulunmaktadır. Ilıcalı, destek olduğu sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra kendi gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de gündemde yer almıştır.


Acun Ilıcalı nasıl para kazanıyor?

Şirketin sahibi aynı zamanda şirketin bünyesindeki televizyon programlarının çoğunun sunuculuğunu yapan Acun Ilıcalı'dır. Şirket, TV8'i de bünyesinde bulundurmaktadır.

TV8 Ceo'su Kim?

Acun Ilıcalı futbola yaptığı yatırımları sürdürüyor. Championship takımlarından Hull City'yi Ocak 2022'de satın alan Acun Ilıcalı şimdi de İrlanda temsilcisinin çoğunluk hisselerini aldı.