Apple ne zaman indirim yapar 2023?

Apple ne zaman indirim yapar 2023? Apple ne zaman indirim yapar 2023?, KAMPANYA DÖNEMİ: Kampanya Türkiye'de (“Kampanya Dahilindeki Ülke”), 13 Temmuz 2023'de tarihinde başlar ve 23 Ekim 2023'de tarihinde sona erer (“Kampanya Dönemi”).

Apple ne zaman indirim yapar 2023?


KAMPANYA DÖNEMİ: Kampanya Türkiye'de (“Kampanya Dahilindeki Ülke”), 13 Temmuz 2023'de tarihinde başlar ve 23 Ekim 2023'de tarihinde sona erer (“Kampanya Dönemi”).

2023 Apple etkinliği ne zaman?

Apple Etkinliği 12 Eylül 2023.

Apple öğrenci indirimi ne kadar?

Eğitime Özel Tüm Mac alımlarında;

Tüm Mac alımlarında eğitime özel mevcut kampanyalara ek %3 indirim, üstelik vade farksız taksit seçenekleri.


Apple öğrenci indirimi kaç taksit?

3 aya kadar taksitle veya ödül puanlarıyla ödeyin.

Apple mağazasında öğrenci indirimi oluyor mu?

Apple Store ve Online Mağazada Öğrenci İndirimi

Ekim ayı sonuna kadar devam eden kampanya kapsamında üniversite öğrencileri, üniversite öğrencilerinin ebeveynleri, öğretmenler ve üniversitede çalışanlar yaklaşık yüzde 7,5 oranındaki eğitim indiriminden yararlanabiliyor.



iPhone 15 Ne zaman Çıkacak 2023?

iPhone 15 ne zaman çıkacak diye merak edenler için Apple iPhone 15 tanıtım etkinliği, 12 Eylül 2023'te gerçekleşecek. Ayfon 15 ön sipariş süreci 22 Eylül'de başlayacak.

iPhone 15 Türkiye'ye ne zaman gelecek?

iPhone 15 ön sipariş satışları 15 Eylül'de başlayacak. Yeni modeller, 22 Eylül'de Apple Store ve yetkili mağazalarında satışa sunulacak.

Apple öğrenci indirimi 2023 ne kadar?

Black Friday'de (Kara Cuma) indirime girecek şirketler kervanına Apple da katıldı.

iPhone 14 öğrenci indirimi ne kadar?

Bir eğitim kurumunun çalışanları - Türkiye'deki herhangi bir kamu veya özel eğitim kuruluşunun tüm çalışanları yararlanabilir. Yüksek öğretim öğrencileri -Türkiye'deki bir yüksek öğretim kurumuna devam eden veya kabul edilmiş olan öğrenciler yararlanabilir.


Apple Kara Cuma indirimi yapıyor mu?

Hayır istemiyorlar. Ben Apple Destek'e ulaştıktan sonra istemişlerdi. Böyle durumlarda ödemeden önce istemeleri gerekiyor ama Apple garip bir şekilde zorunlu tutmuyor.

iPhone 14 kaç taksit yapıyor?

TEKLİF: Kampanya Dönemi boyunca tek bir işlemde bir Kampanya Dahilindeki Ürün ve bir Promosyon Ürünü satın alan Koşullara Uygun Müşteriler aşağıda belirtilen şekilde, Kampanya Dahilindeki Ürün'ün fiyatında Kampanya İndirimi tutarında bir indirimden yararlanacaktır.