Apple öğrenci indirimi kimler alabilir?

Apple öğrenci indirimi kimler alabilir? Apple öğrenci indirimi kimler alabilir?, Bir eğitim kurumunun çalışanları - Türkiye'deki herhangi bir kamu veya özel eğitim kuruluşunun tüm çalışanları yararlanabilir. Yüksek öğretim öğrencileri -Türkiye'deki bir yüksek öğretim kurumuna devam eden veya kabul edilmiş olan öğrenciler yararlanabilir.

Apple öğrenci indirimi kimler alabilir?


Bir eğitim kurumunun çalışanları - Türkiye'deki herhangi bir kamu veya özel eğitim kuruluşunun tüm çalışanları yararlanabilir. Yüksek öğretim öğrencileri -Türkiye'deki bir yüksek öğretim kurumuna devam eden veya kabul edilmiş olan öğrenciler yararlanabilir.

Apple mağazasında öğrenci indirimi oluyor mu?

Apple Store ve Online Mağazada Öğrenci İndirimi

Ekim ayı sonuna kadar devam eden kampanya kapsamında üniversite öğrencileri, üniversite öğrencilerinin ebeveynleri, öğretmenler ve üniversitede çalışanlar yaklaşık yüzde 7,5 oranındaki eğitim indiriminden yararlanabiliyor.


Apple öğrenci indirimi için hangi belge gerekli?

Öğrenci belgesi ile fatura bilgilerinin aynı olması gerekmektedir.

Apple öğrenci indirimi hangi modellerde var?

Eğitime Özel Tüm Mac alımlarında;

Tüm Mac alımlarında eğitime özel mevcut kampanyalara ek %3 indirim, üstelik vade farksız taksit seçenekleri.


Apple öğrenci indirimi yüzde kaç?

Apple'ın öğrenciler için başlattığı eğitim indirimi ile Mac ve iPad'ler indirimli olarak satın alınabiliyor. Ayrıca AirPods veya Apple Pencil hediye ediliyor. Kampanya hakkındaki detaylar haberimizde. Apple'ın okula geri dönüş sezonu için başlattığı öğrenci indirimi kampanyası Ekim ayının sonuna kadar uzatıldı.


iPhone 14 öğrenci indirimi ne kadar?

Taksit Seçenekleri

iPad, Mac, iPod ve Aksesuarlar için 3 aya kadar taksit planlarından birini seçin. (iPhone için taksitle satış seçeneği yoktur.) Ayrıca, Kredi Kartınız her iki program için uygun olduğu takdirde ödeme için puanlarınızı kullanabilir ve siparişin geri kalan kısmını taksitlendirebilirsiniz.


Apple öğrenci kampanyası nedir?

3 aya kadar taksitle veya ödül puanlarıyla ödeyin.

Apple öğrenci indirimi kaç taksit yapıyor?

Eğitime Özel Tüm iPad alımlarında;

Nesil alımlarında %7 eğitim indirimi fırsatı. Nakit, havale-eft ile ödemelere özel mevcut kampanyalara ek %3 indirim.


Apple öğrenci indirimi kaç taksit?

Zincir Mağazalar ve Online Mağazalar. MediaMarkt, Vatan Bilgisayar ve Teknosa'da öğrenci indirimi kapsamında yüzde 12 indirim elde ediliyor.


iPad öğrenci indirimi ne kadar?

TEKLİF: Kampanya Dönemi boyunca tek bir işlemde bir Kampanya Dahilindeki Ürün ve bir Promosyon Ürünü satın alan Koşullara Uygun Müşteriler aşağıda belirtilen şekilde, Kampanya Dahilindeki Ürün'ün fiyatında Kampanya İndirimi tutarında bir indirimden yararlanacaktır.

Apple öğrenci indirimi 2023 ne kadar?

Eğitime Özel Tüm Mac alımlarında;

Tüm Mac alımlarında eğitime özel mevcut kampanyalara ek %3 indirim, üstelik vade farksız taksit seçenekleri.