BTS grubu dağıldı mı?

BTS grubu dağıldı mı? BTS grubu dağıldı mı?, Grup, 7 üye de askerden dönene kadar dağılma kararı aldı, 2025'te tekrardan bir araya gelecek ve çalışmalarına devam edecek. Güney Kore'nin en ünlü K-pop grubu BTS'nin 7 üyesi de 30 yaşına geldiği için yakın zamanda zorunlu askerlik kapsamında orduya alınacak ve 2 yıl boyunca askerlik görevi yapacak.

BTS grubu dağıldı mı?


Grup, 7 üye de askerden dönene kadar dağılma kararı aldı, 2025'te tekrardan bir araya gelecek ve çalışmalarına devam edecek. Güney Kore'nin en ünlü K-pop grubu BTS'nin 7 üyesi de 30 yaşına geldiği için yakın zamanda zorunlu askerlik kapsamında orduya alınacak ve 2 yıl boyunca askerlik görevi yapacak.

2023 BTS dağıldı mı?

Mega popüler Koreli erkek grubu BTS, "süresiz bir ara" verdiklerini açıkladı. Haber, grubun kendisi tarafından yedi üyenin de bireysel solo kariyerlere atılmaya hazır olduğunu paylaştığı bir basın yemeğinde doğrulandı.

BTS ne zaman dağıldı?

Hayranları tarafından yapılan paylaşımlar ise sosyal medyada gündem oldu. Bundan 9 yıl önce -2013 yılında- Bangtan Boys ya da bilinen adıyla BTS olarak müzik kariyerine başlayan Güney Kore'li grup, bugün itibariyle dağıldı.

BTS neden dağıldı?

K-Pop fenomeni grup BTS, bundan sonraki süreçte bireysel kariyerlerine odaklanacaklarını ve bu nedenle bir süre ara vereceklerini duyurdu.

V BTS den ayrılıyor mu?

V ise bunun bir ayrılık olmadığı konusunda ısrar etti: "Bir grup olarak tekrar bir araya geldiğimizde bu sinerji başka hiçbir şeye benzemeyecek." J-Hope da "Bence yeniden bir olmayı öğrenmek için biraz ayrı zaman geçirmeliyiz. Umarım bunu olumsuz bir şey olarak görmezsiniz ve sağlıklı bir plan olarak görürsünüz.


BTS grubundan Kim ayrılan üye?

Dünyaca ünlü Güney Koreli K-pop grubu BTS'in en büyük üyesi Kim Seok-jin bugün zorunlu askerlik hizmetine başladı. Bu ay 30 yaşına basan Jin, saçlarını kestirdikten sonra sosyal medyada fotoğrafını paylaştı ve "Beklediğimden daha şirin oldu" dedi.

Jimin neden ayrıldı?

Zorbalık iddiaları

3 Temmuz 2020 tarihinde eski AOA üyesi Kwon Mina Instagram üzerinden eski grup arkadaşı Jimin tarafından 10 yıl boyunca zorbalık gördüğünü ve bu nedenle gruptan ayrılmak zorunda olduğunu ve intihar etmeye çalıştığını açıkladı.


BTS hangi üyesi öldü?

Dünyanın en popüler K-pop gruplarından BTS'in yönetim şirketi Big Hit Müzik tarafından yapılan açıklamada, grubun 27 yaşındaki üyesi RM lakaplı Kim Nam-joon ve 29 yaşındaki üyesi Jin lakaplı Kim Seok-jin'in corona virüse yakalandığı belirtildi.

BTS Jin hastalığı nedir?

Güney Koreli müzik grubu BTS, grup olarak 'ara verdiklerini' açıkladı. İşte, BTS grubu hakkında detaylı bilgiler. K-Pop fenomeni grup BTS, bundan sonraki süreçte bireysel kariyerlerine odaklanacaklarını ve bu nedenle bir süre ara vereceklerini duyurdu.


BTS neden ara verdi?

Güney Kore ordusu, BTS hayranlarının grup üyelerinin askerlikten muaf tutulmasına yönelik çağrılarına kulak vermedi. Grup, 7 üye de askerden dönene kadar dağılma kararı aldı, 2025'te tekrardan bir araya gelecek ve çalışmalarına devam edecek.

BTS 2025 e kadar neden yok?

Veda Partisinde Neden Dağıldıklarını Açıkladılar!

Grubun dağılma nedeni olarak ise her bir grup üyesinin yollarına kişisel projeler yaparak devam etmek istediği gerekçesi gösterildi.