BTS kaç dünya rekoru kırdı?

BTS kaç dünya rekoru kırdı? BTS kaç dünya rekoru kırdı?, Guinness Dünya Rekorları'nın (Guinness World Records) sayfasında yapılan duyuruya göre BTS bu başarıyla yeni bir rekora imza atmış oldu. BTS artık bahsi geçen organizasyonda, en fazla sayıda ödüle layık görülen müzik grubu unvanını da taşıyor. BTS bugüne kadar 16 dünya rekoruna imza attı.

BTS kaç dünya rekoru kırdı?


Guinness Dünya Rekorları'nın (Guinness World Records) sayfasında yapılan duyuruya göre BTS bu başarıyla yeni bir rekora imza atmış oldu. BTS artık bahsi geçen organizasyonda, en fazla sayıda ödüle layık görülen müzik grubu unvanını da taşıyor. BTS bugüne kadar 16 dünya rekoruna imza attı.

BTS ne rekoru kırdı?

Rekorların kralları

2020 yılında MTV Müzik Ödülleri'nde “Dynamite” ile dört dalda ödül kazandılar. 2021 yılında kendilerine ait olan YouTube rekorunu yine kendileri kırdılar. “Butter” 24 saatte Youtube'da 112 milyon kez izlendi. BTS'nin sayısız sosyal medya rekorları da var.


BTS Butter 1 günde kaç milyon izlendi?

V, bir kez daha Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. En kısa sürede 10 milyon takipçiye ulaşarak rekor kıran Taehyung, Instagram'da yeni bir rekor daha kırdı. Taehyung'un son yüklediği 2 paylaşımı da 10 milyondan fazla beğeni aldı ve böylece Instagram'da tüm paylaşımları 10 milyonda fazla 'beğeni' alan ilk kişi oldu.

Kim Taehyung Guinness Rekorlar Kitabı?

Grubun hayranları kendilerine Korece açılımı "Gençlik için Sevimli Temsilci M.C" olan BTS ARMY adını vermiştir. "ARMY", İngilizcede ordu anlamıyla hayranların her zaman BTS ile birlikte olacağı anlamına gelir.

BTS ve Army ne demek?

Blake, hayatını kaybeden oyuncunun, kasım ayında çenesine taktırdığı implantları çıkartmak üzere cumartesi günü operasyona girdiğini, ancak vücudunda implantlar nedeniyle enfeksiyon yayıldığı ve komplikasyonlar nedeniyle entübe edilmesinden saatler sonra öldüğünü açıkladı.


BTS den ölen kişi kim?

Güney Kore ordusu, BTS hayranlarının grup üyelerinin askerlikten muaf tutulmasına yönelik çağrılarına kulak vermedi. Grup, 7 üye de askerden dönene kadar dağılma kararı aldı, 2025'te tekrardan bir araya gelecek ve çalışmalarına devam edecek.

BTS ölen kişi kimdir?

Bütün K-Pop idolleri çok yetenekli, hepsi çok iyi insanlar ve çok çalışıyorlar. Örneğin BTS. Günde hiç ara vermeden sekiz saat dans edip dört saat şarkı söylüyorlar.O kadar çok dans ediyorlar ki BTS grubundan Jimin'in dizi kanamıştı.

BTS kaç yıl ara verecek?

Gaon Müzik Listesinde 20,3 milyonun üzerinde albüm satan BTS, Güney Kore tarihinin en çok satan sanatçısı oldu.

BTS günde kaç saat çalışıyor?

Oktavın Re notasına) kadar ses analizi var ????Sesi neredeyse 4 oktav ayrıca bir erkek sesi olmasına rağmen neredeyse ıslık notasını görecek ???? ++++++ twitter.com/uniytae/status…


BTS şu ana kadar kaç albüm sattı?

V - (KİM TAE HYUNG)

Sahne adı V olan Kim Tae Hyung, 30 Aralık 1995 (24 yaşında) doğumlu. Grubun baş dansçısı aynı zamanda yardımcı vokalliğini de yapıyor. Oğlak burcu olan V, 1.79 cm boyunda ve 63 kilo.


BTS V sesi kaç oktav?

Uğurlu sayısı 10 olan V'nin tırnak yeme alışkanlığı var.