Dünyada en çok dinlenen şarkı hangisi?

Dünyada en çok dinlenen şarkı hangisi? Dünyada en çok dinlenen şarkı hangisi?, 1. Blinding Lights - The Weeknd (3.52 milyar dinlenme)

Dünyada en çok dinlenen şarkı hangisi?


1. Blinding Lights - The Weeknd (3.52 milyar dinlenme)

YouTube'da en çok dinlenen şarkı hangisi?

Bu yazımızda sizin için ülkemizde ve dünyada en çok dinlenen şarkıları bir araya getirdik. Türkiye'de en çok dinlenen şarkı, Halodayı ve Azer Bülbül tarafından seslendirilen “Aman Güzel Yavaş Yürü” oldu. Bu duygusal ve hareketli şarkı, 6 milyondan fazla çalınarak müzik listelerinin zirvesine yerleşti.

Türkiye'nin en çok dinlenen şarkısı ne?

Dünya genelinde en çok dinlenen sanatçı unvanı Bad Bunny'e verildi. 2. Sırayı Taylor Swift, 3. Sırayı The Weeknd aldı. 10. Sırada ise Rauw Alejandro yer aldı.

Dünyada en çok dinlenen sanatçı kim?

Dünya genelinde en çok dinlenen sanatçı unvanı Bad Bunny'e verildi. 2. Sırayı Taylor Swift, 3. Sırayı The Weeknd aldı. 10.

Spotify en çok dinlenen şarkı hangisi?

Tatlıses, 16.3 milyon kez dinlenmeyle 2021'in ilk listesinin başında yer aldı. İbrahim Tatlıses'i Sezen Aksu ile Müslüm Gürses takip etti. Listenin ilk 10 sırasında yer alan şarkıcılar, 2020'de de dinleyicilerinden büyük ilgi gördü.


Dünyanın en çok izlenen videosu hangisi?

Spotify müzik platformu verilerine göre ülkemizde en çok dinlenen sanatçı UZI oldu. 2018 yılından beri ilk kez UZI ile zirvedeki isim değişti. Başarılı sanatçıyı Cakal 2. Sırada, Ezhel 3. Sırada, Lvbel C5 5.sırada ve Sefo 6. Sırada takip etti.

Spotify da 1 kim?

Spotify tarafından paylaşılan verilere göre Türkiye'de en çok dinlenen sanatçı, Semicenk oldu. UZI'nin en popüler ikinci şarkıcı olduğu listede sırasıyla Motive, Cakal, Sezen Aksu, Lvbel C5, BLOK3, Emir Can İğrek, Ezhel ve Hande Yener yer aldı.

Türkiye'nin en büyük şarkıcısı kimdir?

Rap sanatçısı ve prodüktör Kanye West, 1.8 milyar dolarlık servetiyle bu yılın en zengin müzisyenleri listesinde ilk sıraya yerleşti. Bugüne dek 140 milyondan fazla albüm satmış olan sanatçı, ayrıca 20'den fazla Grammy ödülünün de sahibi.

Türkiye'de en çok dinlenen şarkıcı kim?

Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçı, albüm ve şarkı listelerinde ilk 5'e giren tek yabancı Taylor Swift oldu. 2022'de dünya genelinde 18,5 milyardan fazla dinlemeye ulaşan Bad Bunny, üç yıl üst üste birinci olan ilk sanatçı oldu. Taylor Swift ikinci sırada olurken, Drake üçüncü sırada yer aldı.


Türkiye'nin en ünlü şarkıcısı kim?

Sanatçılar, 1 milyon akış başına ortalama 3.300 ila 3.500 dolar arasında bir gelir elde edebiliyor. CHIP'in Business Insider'dan aktardığı habere göre bu rakamlar 2020 ve 2021'de bir dereceye kadar dalgalandı ve şirketin 2006'da kurulmasından bu yana ilk kez yükseldi.

En zengin şarkıcı kim?

'As It Was' 2022 Yılında Tüm Dünyada En Çok Dinlenen Şarkı Oldu. 2022'de tüm dünyada en çok dinlenen şarkı 1,6 milyar dinlemeye ulaşan Harry Styles'ın 'As It Was' şarkısı oldu. 8 ay önce yayınlanan şarkının klibi YouTube'da 372 milyon izlenmeye ulaştı.