Dünyada kaç kişi Spotify kullanıyor?

Dünyada kaç kişi Spotify kullanıyor? Dünyada kaç kişi Spotify kullanıyor?, Spotify 551 milyon aktif kullanıcıya ulaştı Spotify aboneliği için ödeme yapan dünya genelinde 220 milyon kişi var. Ödeme yapan abone sayısındaki yıldan yıla büyüme ise yüzde 17 oldu. Genel olarak, Spotify'ın şu anda aylık 551 milyon aktif kullanıcısı var.

Dünyada kaç kişi Spotify kullanıyor?


Spotify 551 milyon aktif kullanıcıya ulaştı Spotify aboneliği için ödeme yapan dünya genelinde 220 milyon kişi var. Ödeme yapan abone sayısındaki yıldan yıla büyüme ise yüzde 17 oldu. Genel olarak, Spotify'ın şu anda aylık 551 milyon aktif kullanıcısı var.

Spotify ın kaç kullanıcısı var?

Paylaşılan bilgilere göre platform, 220 milyon premium aboneye ve aylık 551 milyon aktif kullanıcıya sahip.

Spotify kaç milyon?

Ekim 2008'de İsveçli bir şirket olan "Spotify AB" tarafından yayımlanan servisin 26 Ekim 2022 itibarıyla 195 milyonu aylık abone olmak üzere 468 milyon kullanıcısı vardır.

Spotify Premium kaç kişi?

Aynı çatı altında yaşayan aile üyeleri, toplam 6 Premium hesabının keyfini çıkarabilir. 1 ay ücretsiz dene. Sonra ayda yalnızca 64,99 TL. Hüküm ve koşullar geçerlidir.

1 yıllık Spotify ne kadar?

Spotify'ın yeni yıllık üyelik paketi sadece 139 TL.


Spotify ın sahibi kim?

Tarihçe. Spotify 2006 yılından bu yana İsveç merkezli Spotify AB tarafından geliştirilmektedir. Şirket Stardoll'un eski Baş Teknoloji Sorumlusu olan Daniel Ek ve TradeDoubler'ın kurucu ortağı Martin Lorentzon tarafından Stockholm'da kurulmuştur.

Spotify ne kadara satıldı?

Sony, Spotify'da sahip olduğu yüzde 5,7'lik hisse payını 2018 yılında 768 milyon dolara satmıştı.

Spotify dünyada 1 kim?

Bad Bunny Son Üç Yıldır En Çok Dinlenen Sanatçı

Porto Rikolu 28 yaşındaki rapçi Bad Bunny, dünya çapında bu yıl 18,5 milyardan fazla dinlemeye ulaşan ve üç yıl üst üste birinci olan ilk sanatçı oldu. Yeni albümünü çıkaran Taylor Swift ikinci sıraya yerleşirken listede Drake, The Weeknd ve K-Pop grubu BTS yer aldı.


Spotify dünya birincisi kim?

1 ay boyunca ücretsiz, sonra ayda 54,99 TL. İstediğin zaman iptal et.


Spotify turkiyede kac tl?

Düzenli ödeme alınırken bir sorun mu oluştu? Aylık ödeme alınamadığında Premium üyeliğini hemen kaybetmezsin. Sonraki birkaç gün boyunca ödeme almaya çalışırız.

Spotify bir ay ödenmezse ne olur?

Bu süre bittiğinde artık öğrenci değilsen bundan sonra Premium Öğrenci üyeliğinden yararlanamazsın. Üyeliğin otomatik olarak, aylık ücreti 39,99 TL olan Premium Bireysel planına geçer. Ne zaman ve ne kadar ödeme yapacağım? Aylık 21,99 TL ödeme yapacaksın.