Dünyanın 5 zengini kim?

Dünyanın 5 zengini kim? Dünyanın 5 zengini kim?

Dünyanın 5 zengini kim?


  • BERNARD ARNAULT: 198.8 MİLYAR DOLAR. ...
  • JEFF BEZOS: 193.3 MİLYAR DOLAR. ...
  • ELON MUSK: 182.1 MİLYAR DOLAR. ...
  • BİLL GATES: 132.1 MİLYAR DOLAR. ...
  • MARK ZUCKERBERG: 130.8 MİLYAR DOLAR. ...
  • LARRY PAGE: 116.4 MİLYAR DOLAR. ...
  • LARRY ELLİSON: 116.3 MİLYAR DOLAR.


Dünyanın 7 zengini kim?

Böylelikle Musk, Arnault'yu geride bırakarak dünyanın en zenginleri listesinde yeniden ilk sıraya yerleşti. Amazon'un kurucusu ve dünyanın en zengin insanı ünvanını bir süre elinde tutan Jeff Bezos ise 151,9 milyar dolarlık servetiyle üçüncü sırada yer aldı.

Dünyanın 3 zengini kim?

Louis Vuitton, Christian Dior ve Tiffany'nin sahibi olan lüks eşya devi LVMH'nin Başkanı Arnault'nun serveti ise yüzde 1'den fazla düşüşle 234,9 milyar dolara geriledi. Böylelikle Musk, Arnault'yu geride bırakarak dünyanın en zenginleri listesinde yeniden ilk sıraya yerleşti.

2023 dünyanın En Zengini kimdir?

Larry Page - $84.7 Milyar

Google'ın kurucularından biri olarak tanınan Amerikalı iş insanı Larry Page, 84,7 milyar dolarlık servetiyle 2023 yılında dünyanın en zengin sekizinci kişisi .


Dünyanın 8 zengini kim?

Buna göre en zenginler listesinde birinci sırada Adıyaman Besnili iş insanı SASA Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemlioğlu 5,3 milyar dolarlık servetiyle yer aldı. İkinci sırada Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker yer alırken, üçüncü sırada ise İbrahim Erdemoğlu'nun kardeşi Ali Erdemoğlu bulunuyor.


Türkiye 1 zengini kim?

İkinci sırada Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker yer alırken, üçüncü sırada ise İbrahim Erdemoğlu'nun kardeşi Ali Erdemoğlu bulunuyor.

Türkiye'nin ilk 10 zengini kimler?

John D. Rockefeller, döneminin en zengini ve kaydedilmiş insanlık tarihinin en zengini olarak kabul edilir. Birleşik Devletler'in ilk milyarderi olan John D. Rockefeller, eğer günümüzde yaşasaydı 418 milyar dolarlık bireysel servetiyle tüm ABD ekonomisinin %2'sini tek başına kontrol edebilirdi.

Dünyanın 1 numaralı zengini kim?

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Mustafa Rahmi Koç, Türkiye'nin en zengin on beşinci iş insanıdır. Serveti 1,5 milyar dolar değerinde olan Mustafa Rahmi Koç, dünyanın en zenginleri listesinde ise 1929. sırada yer alıyor.

5 milyarder kimler?

TL'deki değer kaybının etkisiyle Türkiye'de toplam servetin 2022 yılında bir önceki yıla göre 141 milyar dolarlık düşüşle 1 trilyon 41 milyar dolara gerilediğine işaret edilen raporda, yetişkin kişi başına servetin de bu dönemde yüzde 13 düşüşle 17 bin 578 dolara düştüğü hesaplandı.


Türkiye'nin 2 zengini kimdir?

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5,3 milyar dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin ismi olurken, dünyanın 497'nci en zengin insanı oldu.

Tarihin en zengini kimdir?

İkinci sırada Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker yer alırken, üçüncü sırada ise İbrahim Erdemoğlu'nun kardeşi Ali Erdemoğlu bulunuyor.