Dünyanın en beğenilen şarkısı nedir?

Dünyanın en beğenilen şarkısı nedir? Dünyanın en beğenilen şarkısı nedir?, Kworb.net, YouTube'da görüntülenme bazında bugüne kadar en çok görüntülenen şarkıları analiz etti. Zirvede Luis Fonsi ve Daddy Yankee ortaklığı olan 'Despacito' şarkısı yer alıyor. 'Despacito'yu ikinci sırada Ed Sheeran'ın hiti 'Shape of You' izlerken, üçüncü sırada ise 'See You Again' şarkısı bulunuyor.

Dünyanın en beğenilen şarkısı nedir?


Kworb.net, YouTube'da görüntülenme bazında bugüne kadar en çok görüntülenen şarkıları analiz etti. Zirvede Luis Fonsi ve Daddy Yankee ortaklığı olan 'Despacito' şarkısı yer alıyor. 'Despacito'yu ikinci sırada Ed Sheeran'ın hiti 'Shape of You' izlerken, üçüncü sırada ise 'See You Again' şarkısı bulunuyor.

Dünyanın en çok sevilen şarkısı nedir?

Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçı, albüm ve şarkı listelerinde ilk 5'e giren tek yabancı Taylor Swift oldu. 2022'de dünya genelinde 18,5 milyardan fazla dinlemeye ulaşan Bad Bunny, üç yıl üst üste birinci olan ilk sanatçı oldu. Taylor Swift ikinci sırada olurken, Drake üçüncü sırada yer aldı.

Dünyada en çok izlenen şarkı hangisi?

Kworb.net, YouTube'da görüntülenme bazında bugüne kadar en çok görüntülenen şarkıları analiz etti. Zirvede Luis Fonsi ve Daddy Yankee ortaklığı olan 'Despacito' şarkısı yer alıyor. 'Despacito'yu ikinci sırada Ed Sheeran'ın hiti 'Shape of You' izlerken, üçüncü sırada ise 'See You Again' şarkısı bulunuyor.

En çok dinlenen türkçe şarkı hangisi?

Spotify müzik platformu verilerine göre ülkemizde en çok dinlenen sanatçı UZI oldu. 2018 yılından beri ilk kez UZI ile zirvedeki isim değişti. Başarılı sanatçıyı Cakal 2. Sırada, Ezhel 3. Sırada, Lvbel C5 5.sırada ve Sefo 6. Sırada takip etti.

En çok dinlenen şarkıcı kim?

İstatistikler. Listenin her iki versiyonunda da ilk üç sırada; The Beatles, Bob Dylan ve Elvis Presley (azalan sırayla); ilk onda ise; The Rolling Stones, Chuck Berry, Jimi Hendrix, James Brown, Little Richard, Aretha Franklin ve Ray Charles (azalan sırayla) yer almaktadır.


Dünyanın 1 numaralı şarkısı nedir?

1- Rap Müzik: Son yıllarda hem Türkiye'de hem de dünyada en çok dinlenen müzik türlerinin başında Rap müzik geliyor.

Türkiye'de en çok dinlenen şarkıcı kim?

Bu liste, ses akışı platformu Spotify'da en çok dinlenen sanatçıları içerir. Ocak 2022 itibarıyle, The Weeknd Spotify'da en çok aylık dinleyiciye ve Ed Sheeran da en çok takipçiye sahiptir.

YouTube dunya rekoru kimde?

Ed Sheeran, 99 milyondan fazla takipçisi ile Spotify'da en çok takip edilen sanatçıdır—platformda 50 milyon takipçiyi geçen ilk erkek sanatçıdır.

Dünyanın en büyük şarkıcısı kimdir?

Rap sanatçısı ve prodüktör Kanye West, 1.8 milyar dolarlık servetiyle bu yılın en zengin müzisyenleri listesinde ilk sıraya yerleşti. Bugüne dek 140 milyondan fazla albüm satmış olan sanatçı, ayrıca 20'den fazla Grammy ödülünün de sahibi.


YouTube izlenme rekoru kimde?

TELEVİZYONDA ŞARKI SÖYLEYEN İLK TÜRK ŞARKICI; RÜÇHAN ÇAMAY!

1953 yılında ABD'ye giden Çamay, Türk sanat dünyası içinde televizyonda şarkı söyleyen ilk şarkıcı olarak tarihe geçti. O yılların en önemli seslerinden biri olan Rüçhan Çamay, 1950 yılında radyoevinin açılmasıyla sesini radyo aracılığıyla duyurdu.


Dünyada en çok dinlenen müzik türü nedir?

Sanatçılar, 1 milyon akış başına ortalama 3.300 ila 3.500 dolar arasında bir gelir elde edebiliyor. CHIP'in Business Insider'dan aktardığı habere göre bu rakamlar 2020 ve 2021'de bir dereceye kadar dalgalandı ve şirketin 2006'da kurulmasından bu yana ilk kez yükseldi.