Dünyanın en çok dinlenen şarkısı hangisi?

Dünyanın en çok dinlenen şarkısı hangisi? Dünyanın en çok dinlenen şarkısı hangisi?, 1. Blinding Lights - The Weeknd (3.52 milyar dinlenme)

Dünyanın en çok dinlenen şarkısı hangisi?


1. Blinding Lights - The Weeknd (3.52 milyar dinlenme)

Dünyada en çok dinlenen şarkı hangisi?

Kworb.net, YouTube'da görüntülenme bazında bugüne kadar en çok görüntülenen şarkıları analiz etti. Zirvede Luis Fonsi ve Daddy Yankee ortaklığı olan 'Despacito' şarkısı yer alıyor.

YouTube'da en çok dinlenen şarkı hangisi?

'As It Was' 2022 Yılında Tüm Dünyada En Çok Dinlenen Şarkı Oldu. 2022'de tüm dünyada en çok dinlenen şarkı 1,6 milyar dinlemeye ulaşan Harry Styles'ın 'As It Was' şarkısı oldu. 8 ay önce yayınlanan şarkının klibi YouTube'da 372 milyon izlenmeye ulaştı.

En çok dinlenen şarkı kaç milyon?

Bu yazımızda sizin için ülkemizde ve dünyada en çok dinlenen şarkıları bir araya getirdik. Türkiye'de en çok dinlenen şarkı, Halodayı ve Azer Bülbül tarafından seslendirilen “Aman Güzel Yavaş Yürü” oldu. Bu duygusal ve hareketli şarkı, 6 milyondan fazla çalınarak müzik listelerinin zirvesine yerleşti.

Türkiye'nin en çok dinlenen şarkısı ne?

Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçı, albüm ve şarkı listelerinde ilk 5'e giren tek yabancı Taylor Swift oldu. 2022'de dünya genelinde 18,5 milyardan fazla dinlemeye ulaşan Bad Bunny, üç yıl üst üste birinci olan ilk sanatçı oldu. Taylor Swift ikinci sırada olurken, Drake üçüncü sırada yer aldı.


Spotify dünyada 1 kim?

Bu liste, ses akışı platformu Spotify'da en çok dinlenen sanatçıları içerir. Ocak 2022 itibarıyle, The Weeknd Spotify'da en çok aylık dinleyiciye ve Ed Sheeran da en çok takipçiye sahiptir.

En çok dinlenen şarkıcı kim?

YouTube platformu, her bin izlenme sayısı için ortalama 0,5–2 dolar arasında ödemeler yapıyor. İçerik türüne göre oranlar değişiyor. Buna göre hesaplama yapıldığında 1 milyon izlenme oranına ulaşan bir kullanıcı, ortalama 4–40 bin dolar arası kazanca ulaşabilecektir.

En çok tıklanan video hangisi?

Türkiye'de En Çok Dinlenen Sanatçılar

Spotify müzik platformu verilerine göre ülkemizde en çok dinlenen sanatçı UZI oldu.


Dünyanın en çok izlenen videosu hangisi?

Mart ayında gerçekleştirilen ankete göre listede ilk sırayı Haluk Levent ikinci sırayı Tarkan aldı. Araştırma şirketi MetroPOLL, 'Türkiye'nin Nabzı Mart 2022' isimli anketin sonuçlarını açıkladı. 28 ilden bin 535 kişiyle düzenlenen anket verileriyle, Türkiye'nin en beğenilen sanatçıları belirlendi.


Spotifyda en çok dinlenen kim?

Tatlıses, 16.3 milyon kez dinlenmeyle 2021'in ilk listesinin başında yer aldı. İbrahim Tatlıses'i Sezen Aksu ile Müslüm Gürses takip etti. Listenin ilk 10 sırasında yer alan şarkıcılar, 2020'de de dinleyicilerinden büyük ilgi gördü.

Şarkı 1 milyon izlenme kaç para?

Buna göre bu yıl Türkiye'de en fazla dinlenen şarkıcı UZİ oldu. Dünya genelinde ise Bad Bunny ilk sırada yer aldı ve üç yıl üst üste birinci olan ilk şarkıcı oldu.