Dünyanın en iyi YouTuber ı kaç abone?

Dünyanın en iyi YouTuber ı kaç abone? Dünyanın en iyi YouTuber ı kaç abone?

Dünyanın en iyi YouTuber ı kaç abone?


YouTube ile ilgili raporlar hazırlayan SocialBlade platformu tarafından yayımlanan verilere göre dünya genelinde şu anda en fazla aboneye sahip YouTuber, film ve diziler ile ilgili videolar yayımlayan T-Series kanalı. Toplamda 240 milyondan fazla abonesi bulunuyor.

YouTube en yüksek abone kim?

Abone sayınızı öğrenme

YouTube Studio'da oturum açın. Sol kısımdaki menüden Analytics'i seçin. Genel Bakış sekmesinde "Gerçek zamanlı" kartını bulun. Kanalınızın zaman içindeki abone sayısını görüntülemek için Gerçek zamanlı sayıyı göster'i tıklayın.


YouTube 1 si kim Türkiye?

111 milyon aboneyi geçti

Şimdi de platformun en çok abonesi olan İsveçli içerik üreticisi PewDiePie'ı geride bıraktı. Influencer, oyun ve espor haberleri paylaşan Dexerto'nun paylaşımından sonra, kanal bir günde on binlerce takipçi kazandı. YouTuber'ın 2021 kazancının 54 milyon dolar olduğu söyleniyor.


YouTube kaç abonesi var?

YouTube'un yeni kralı MrBeast! YouTube dehası ve 21. yüzyıl hayırseveri Jimmy Donaldson, nam-ı diğer MrBeast, Pewdiepie olarak tanınan Felix Kjellberg'i geçerek, en çok abonesi bulunan YouTuber oldu.

Dünyanın YouTuber ı kimdir?

Elazığlı çoban Muhammet LGS'de Türkiye ikincisi oldu - YouTube.


YouTube kralı kim?

YouTube, Google'a ait bir Amerikan çevrimiçi video paylaşım ve sosyal medya platformudur. Merkezi San Bruno, Kaliforniya'da olan platform; 15 Şubat 2005'te üç eski PayPal çalışanı tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en büyük YouTuber ı kim?

Belirli bir abone sayısını geçmeniz gerekir: Silver: 100.000 aboneye ulaştığınızda. Gold: 1.000.000 aboneye ulaştığınızda. Diamond: 10.000.000 aboneye ulaştığınızda.

LGS 2 si kim?

100 aboneye ulaşmış kanallara verilir. 1000 aboneye ulaşmış kanallara verilir. Ayrıca Youtube İş Ortağı Programına başvurmak için gereklidir. 10 bin aboneye ulaşan kanallara verilir.

YouTube kimin elinde?

Silver: 100.000 aboneye ulaştığınızda. Gold: 1.000.000 aboneye ulaştığınızda. Diamond: 10.000.000 aboneye ulaştığınızda. Red Diamond - 100.000.000 aboneye ulaştığınızda.


100 abone plaketi var mı?

Genellikle ortalamalar Youtube'un 1000 izlenme için 0,5 dolar ile 6 dolar arasında ödeme yaptığını göstermektedir. Fakat günümüzde Youtube'da içerik üreten kişilerin büyük bölümü 1000 izlenme için 0,5 dolar almaktadır.

100 abone olunca ne olur?

YouTuber MrBeast, sosyal ağ platformunda en çok takip edilen içerik üreticisi olarak PewDiePie'ı tahtından etti. MrBeast, YouTube'da en çok takipçisiye sahip kanal olan PewDiePie'ı geçti. YouTube, sosyal medya platformu Twitter üzerinden kanalın 111.8 milyon aboneye ulaştığını bildirdi.