Dünyanın en popüler şarkısı hangisi?

Dünyanın en popüler şarkısı hangisi? Dünyanın en popüler şarkısı hangisi?, Kworb.net, YouTube'da görüntülenme bazında bugüne kadar en çok görüntülenen şarkıları analiz etti. Zirvede Luis Fonsi ve Daddy Yankee ortaklığı olan 'Despacito' şarkısı yer alıyor. 'Despacito'yu ikinci sırada Ed Sheeran'ın hiti 'Shape of You' izlerken, üçüncü sırada ise 'See You Again' şarkısı bulunuyor.

Dünyanın en popüler şarkısı hangisi?


Kworb.net, YouTube'da görüntülenme bazında bugüne kadar en çok görüntülenen şarkıları analiz etti. Zirvede Luis Fonsi ve Daddy Yankee ortaklığı olan 'Despacito' şarkısı yer alıyor. 'Despacito'yu ikinci sırada Ed Sheeran'ın hiti 'Shape of You' izlerken, üçüncü sırada ise 'See You Again' şarkısı bulunuyor.

Dünyada en çok dinlenen şarkı hangisi?

1. Blinding Lights - The Weeknd (3.52 milyar dinlenme)

YouTube'da en çok dinlenen şarkı hangisi?

Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçı, albüm ve şarkı listelerinde ilk 5'e giren tek yabancı Taylor Swift oldu. 2022'de dünya genelinde 18,5 milyardan fazla dinlemeye ulaşan Bad Bunny, üç yıl üst üste birinci olan ilk sanatçı oldu. Taylor Swift ikinci sırada olurken, Drake üçüncü sırada yer aldı.

En çok dinlenen şarkıcı kim?

'As It Was' 2022 Yılında Tüm Dünyada En Çok Dinlenen Şarkı Oldu. 2022'de tüm dünyada en çok dinlenen şarkı 1,6 milyar dinlemeye ulaşan Harry Styles'ın 'As It Was' şarkısı oldu. 8 ay önce yayınlanan şarkının klibi YouTube'da 372 milyon izlenmeye ulaştı.

En çok dinlenen şarkı kaç milyon?

Bu yazımızda sizin için ülkemizde ve dünyada en çok dinlenen şarkıları bir araya getirdik. Türkiye'de en çok dinlenen şarkı, Halodayı ve Azer Bülbül tarafından seslendirilen “Aman Güzel Yavaş Yürü” oldu. Bu duygusal ve hareketli şarkı, 6 milyondan fazla çalınarak müzik listelerinin zirvesine yerleşti.


Spotify dünyada 1 kim?

Bu liste, ses akışı platformu Spotify'da en çok dinlenen sanatçıları içerir. Ocak 2022 itibarıyle, The Weeknd Spotify'da en çok aylık dinleyiciye ve Ed Sheeran da en çok takipçiye sahiptir.

Türkiyede en çok dinlenen şarkı hangisi?

Rap sanatçısı ve prodüktör Kanye West, 1.8 milyar dolarlık servetiyle bu yılın en zengin müzisyenleri listesinde ilk sıraya yerleşti. Bugüne dek 140 milyondan fazla albüm satmış olan sanatçı, ayrıca 20'den fazla Grammy ödülünün de sahibi.

Dünyanın en çok izlenen videosu hangisi?

İstatistikler. Listenin her iki versiyonunda da ilk üç sırada; The Beatles, Bob Dylan ve Elvis Presley (azalan sırayla); ilk onda ise; The Rolling Stones, Chuck Berry, Jimi Hendrix, James Brown, Little Richard, Aretha Franklin ve Ray Charles (azalan sırayla) yer almaktadır.

Spotify en çok dinlenen şarkı ne?

TELEVİZYONDA ŞARKI SÖYLEYEN İLK TÜRK ŞARKICI; RÜÇHAN ÇAMAY!

1953 yılında ABD'ye giden Çamay, Türk sanat dünyası içinde televizyonda şarkı söyleyen ilk şarkıcı olarak tarihe geçti. O yılların en önemli seslerinden biri olan Rüçhan Çamay, 1950 yılında radyoevinin açılmasıyla sesini radyo aracılığıyla duyurdu.



Spotifyda en çok dinlenen kim?

YouTube platformu, her bin izlenme sayısı için ortalama 0,5–2 dolar arasında ödemeler yapıyor. İçerik türüne göre oranlar değişiyor. Buna göre hesaplama yapıldığında 1 milyon izlenme oranına ulaşan bir kullanıcı, ortalama 4–40 bin dolar arası kazanca ulaşabilecektir.

En zengin şarkıcı kim?

Türkiye'de En Çok Dinlenen Sanatçılar

Spotify müzik platformu verilerine göre ülkemizde en çok dinlenen sanatçı UZI oldu.