Dünyanın en sevilen şarkısı nedir?

Dünyanın en sevilen şarkısı nedir? Dünyanın en sevilen şarkısı nedir?, Kworb.net, YouTube'da görüntülenme bazında bugüne kadar en çok görüntülenen şarkıları analiz etti. Zirvede Luis Fonsi ve Daddy Yankee ortaklığı olan 'Despacito' şarkısı yer alıyor. 'Despacito'yu ikinci sırada Ed Sheeran'ın hiti 'Shape of You' izlerken, üçüncü sırada ise 'See You Again' şarkısı bulunuyor.

Dünyanın en sevilen şarkısı nedir?


Kworb.net, YouTube'da görüntülenme bazında bugüne kadar en çok görüntülenen şarkıları analiz etti. Zirvede Luis Fonsi ve Daddy Yankee ortaklığı olan 'Despacito' şarkısı yer alıyor. 'Despacito'yu ikinci sırada Ed Sheeran'ın hiti 'Shape of You' izlerken, üçüncü sırada ise 'See You Again' şarkısı bulunuyor.

Dünyada en çok dinlenen şarkı hangisi?

1. Blinding Lights - The Weeknd (3.52 milyar dinlenme)

En çok dinlenen türkçe şarkı hangisi?

Dünyanın bilinen en eski şarkısı literatürde geçen adıyla “Bir Hurri İlahisi”, 1950′li yılların başında Suriye'nin kuzeyine rast gelen Ugarit şehrinde bulunan ve milattan önce 14. yüzyıla dayanan toprak tabletlerden çıkmıştır. California Üniversitesi'nde Asuroloji profesörlüğü yapan Anne Draffkorn Kilmer ise şarkının ...

Dünyanın ilk şarkısı nedir?

otaya dökülebilen ilk şarkı Sümerlere ait ve 3400 yaşında. 1950'lerde antik Ugarit kentinde ortaya çıkarılan tabletlerin üzerinde yer alan şarkı bir duaydı. 1972 yılında Asurolog Anne Draffkorn Kilmer tarafından bugün kullandığımız yedi notalı diyatonik diziye uyarlanarak yorumlandı.

Dünyada ilk şarkıyı kim söyledi?

Kworb.net, YouTube'da görüntülenme bazında bugüne kadar en çok görüntülenen şarkıları analiz etti. Zirvede Luis Fonsi ve Daddy Yankee ortaklığı olan 'Despacito' şarkısı yer alıyor. 'Despacito'yu ikinci sırada Ed Sheeran'ın hiti 'Shape of You' izlerken, üçüncü sırada ise 'See You Again' şarkısı bulunuyor.


Spotify dünyada 1 kim?

Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçı, albüm ve şarkı listelerinde ilk 5'e giren tek yabancı Taylor Swift oldu. 2022'de dünya genelinde 18,5 milyardan fazla dinlemeye ulaşan Bad Bunny, üç yıl üst üste birinci olan ilk sanatçı oldu. Taylor Swift ikinci sırada olurken, Drake üçüncü sırada yer aldı.

En ünlü şarkı hangisi?

Dünya genelinde en çok dinlenen sanatçı unvanı Bad Bunny'e verildi. 2. Sırayı Taylor Swift, 3. Sırayı The Weeknd aldı. 10. Sırada ise Rauw Alejandro yer aldı.

En çok dinlenen şarkıcı kim?

Spotify müzik platformu verilerine göre ülkemizde en çok dinlenen sanatçı UZI oldu. 2018 yılından beri ilk kez UZI ile zirvedeki isim değişti. Başarılı sanatçıyı Cakal 2. Sırada, Ezhel 3. Sırada, Lvbel C5 5.sırada ve Sefo 6. Sırada takip etti.

Dünyada en çok dinlenen sanatçı kim?

TELEVİZYONDA ŞARKI SÖYLEYEN İLK TÜRK ŞARKICI; RÜÇHAN ÇAMAY!

1953 yılında ABD'ye giden Çamay, Türk sanat dünyası içinde televizyonda şarkı söyleyen ilk şarkıcı olarak tarihe geçti. O yılların en önemli seslerinden biri olan Rüçhan Çamay, 1950 yılında radyoevinin açılmasıyla sesini radyo aracılığıyla duyurdu.



Türkiye'de en çok dinlenen şarkıcı kim?

Albümün bir numaralı şarkısı olan 29 dakika 29 saniyelik süresiyle "Kahır Mektubu", en uzun süreli Türkçe şarkı olmuştur. Muzaffer Özpınar'ın yanı sıra İlham Behlül Pektaş ve Ahmet Selçuk İlkan'ın da sözlerine katkıda bulunduğu şarkı, Türk Sanat Müziği'nin yanı sıra arabesk müzikten de esintilere sahiptir.

Ilk Türk şarkıcı kimdir?

Grindcore gurubu Napalm Death'in 1986'da yayımladığı You Suffer şarkısı 1,316 saniye ile Guinness Dünya Rekorlar Kitabı tarafından kabul edilen en kısa şarkı. Adam Faith'in 1959'da yayınladığı What Do You Want şarkısı bir dakika 38 saniyelik süresiyle İngiltere'de bir numaraya ulaşan en kısa single.