Dünyanın en uzun YouTube videosu kaç saat?

Dünyanın en uzun YouTube videosu kaç saat? Dünyanın en uzun YouTube videosu kaç saat?, 4.5 milyon hit alan puddi puddi 10 hours bu konuda iddialıdır. "flag this for nudity so the yt moderators have to watch the whole thing!!!!!!!?" şeklindeki beni güldüren yoruma sahip olan 221 saatlik videodur.

Dünyanın en uzun YouTube videosu kaç saat?


4.5 milyon hit alan puddi puddi 10 hours bu konuda iddialıdır. "flag this for nudity so the yt moderators have to watch the whole thing!!!!!!!?" şeklindeki beni güldüren yoruma sahip olan 221 saatlik videodur.

YouTube'a yüklenen en uzun video kaç saattir?

Yükleyebileceğiniz dosyanın boyutu 256 GB'tan büyük veya uzunluğu 12 saatten fazla olamaz. Kaydolurken de hesabınızı doğrulamanız istenebilir.

YouTube'u yapan kişi kimdir?

YouTube, önceleri PayPal çalışanı olan Steve Chen, Chad Hurley ve Jawed Karim tarafından kurulmuştur.

YouTube videosu kaç dk da yüklenir?

Video uzunluğu sınırınızı artırma

Varsayılan olarak en fazla 15 dakika uzunluğundaki videoları yükleyebilirsiniz. Doğrulanan hesaplar, 15 dakikadan daha uzun videolar yükleyebilir. Google Hesabınızı doğrulamak için: YouTube mobil uygulamasını açın.


YouTube ilk bulan kişi kimdir?

Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi YouTube'a ilk video bundan tam 10 yıl önce yüklendi. "Hayvanat Bahçesi'ndeyim" başlıklı 18 saniyelik videoyu yükleyen, sitenin kurucularından Jawed Karim'di.


1 saatlik YouTube videosu kaç gb?

480p: 1 saat boyunca 480p çözünürlükte izlenen bir YouTube içeriği, ortalama olarak 490 ile 655 MB arasında internet kullanımı gerçekleştirir. 720p: Genel olarak kullanıcıların büyük bir kısmının tercih ettiğini YouTube izleme çözünürlüğü olan 720p, 1 saatte 1.2 – 2 GB arasında internet harcar.

YouTube 2 saatte kaç gb yer?

1080p: YouTube izleyicilerini bir diğer sık tercih ettiğin çözünürlük olan 1080p, 1 saatte 2.4 – 3.2 GB internet kullanımına yol açar. 2160p: 4K izlenim imkanı sunan bu çözünürlükte izlenen videolar, 1 saatte 6 ile 16 GB arasında internet kullanır.

Ilk YouTuber kim Türk?

Türkiye'nin ilk Youtuber'ı, sütü seven kamyoncu: Volkan Öge Kampüs'te.

Türkiye'de 1 YouTuber kim?

Merhaba arkadaşlar, youtube kanallarıma günde en fazla ne kadar video yüklenilebilir. 500 adet yüklesek ıp modem ban yemeyiz değil mi? 500 adet yüklemek için sağlam bir İnternet olması gerekli. Düzenli yükleme yaparsanız güncel olur.


En büyük YouTuber ı kim?

Popüler video paylaşım platformu YouTube, para kazanma politakasında yayıncıları sevindirecek bir değişikliğe imza attı. Yayıncıların video içerisine reklam yerleştirebilmesi için istenen 10 dakikalık alt sınır, 8 dakikaya indirildi.

YouTube 1 günde kaç video atılır?

Maksimum yükleme boyutu

Yükleyebileceğiniz dosyanın boyutu 256 GB'tan büyük veya uzunluğu 12 saatten fazla olamaz. Yüklemeler için geçmişte uyguladığımız sınırları değiştirdik. Bu nedenle, 12 saatten uzun eski videolar görebilirsiniz.