En büyük YouTuber kim?

En büyük YouTuber kim? En büyük YouTuber kim?

En büyük YouTuber kim?


MrBeast, YouTube'da en çok takipçisiye sahip kanal olan PewDiePie'ı geçti. YouTube, sosyal medya platformu Twitter üzerinden kanalın 111.8 milyon aboneye ulaştığını bildirdi.

Dünyanın en büyük YouTuber kim?

44.sü gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde bu yıl ilk kez ödül verilecek olan kategori; En İyi Youtuber, İnstagramer. Ödülü vermek üzere sahneye çıkan Şeyma Subaşı, Enes Batur'a ödülü taktim etti.

YouTube 1 si kim Türkiye?

YouTube'un yeni kralı MrBeast! YouTube dehası ve 21. yüzyıl hayırseveri Jimmy Donaldson, nam-ı diğer MrBeast, Pewdiepie olarak tanınan Felix Kjellberg'i geçerek, en çok abonesi bulunan YouTuber oldu.

Dünyada en çok abonesi olan kim?

Elazığlı çoban Muhammet LGS'de Türkiye ikincisi oldu - YouTube.

En iyi YouTuber kim?

YouTube, Google'a ait bir Amerikan çevrimiçi video paylaşım ve sosyal medya platformudur. Merkezi San Bruno, Kaliforniya'da olan platform; 15 Şubat 2005'te üç eski PayPal çalışanı tarafından kuruldu.


En ünlü Türk YouTuber kim?

Süre: 20 saniye.0:20 CC Karim tarafından 23 Nisan 2005'te YouTube'a yüklenen ilk video olma özelliğini taşıyan "Me at the zoo" (Hayvanat bahçesinde ben).

YouTube kralı kim?

MrBeast, YouTube'da en çok takipçisiye sahip kanal olan PewDiePie'ı geçti. YouTube, sosyal medya platformu Twitter üzerinden kanalın 111.8 milyon aboneye ulaştığını bildirdi.

LGS 2 si kim?

"Korkutucu" Gerçek adı Jimmy Donaldson olan MrBeast, pazar günü kendisinin o yolculardan biri olabileceğini düşünmenin korkutucu olduğunu iddia etti. 25 yaşındaki YouTuber, 500 milyon dolarlık servetiyle dünyanın en zengin YouTuber'ı.

YouTube kimin elinde?

YouTube'un 1 milyon izlemeye ne kadar ödeyeceğini bilsek çok iyi olurdu ama üretilen içerik ve abone sayısı gibi faktörlere göre değişiklik gösteriyor. Videolara reklam uyguladıysanız, 1 milyon izlemeye verilen ortalama ücret $2000 ve $3000 arasında değişecektir.


Dünyada ilk YouTuber kim?

Platformda en çok takip edilen kişi Mayıs 2020 itibarıyla 59.0 milyondan fazla takipçisi olan Charli D'Amelio'dur.

YouTube'da en ünlü kim?

Belirli bir abone sayısını geçmeniz gerekir: Silver: 100.000 aboneye ulaştığınızda. Gold: 1.000.000 aboneye ulaştığınızda. Diamond: 10.000.000 aboneye ulaştığınızda.