En çok dinlenen türkçe şarkı hangisi?

En çok dinlenen türkçe şarkı hangisi? En çok dinlenen türkçe şarkı hangisi?

En çok dinlenen türkçe şarkı hangisi?


Türkiye'de bu yaz en çok dinlenen şarkılar belli oldu. 2023 yazının en çok dinlenen şarkısı Semicenk ve Doğu Swag'in birlikte kaydettiği "Pişman Değilim" oldu.

Türkiye'de en çok dinlenen şarkı hangisi 2023?

Spotify Türkiye'de en çok dinlenen şarkı: Aşkın Olayım

Simge tarafından söylenen “Aşkın Olayım” şarkısı, 3 milyon 353 bin 395 kez çalınarak Türkiye'de en çok dinlenen şarkı oldu. Hemen ardında ise onu Reynmen ve Semicenk'in, 3 milyon 287 bin kere dinlenen “Yana Yana” şarkısı takip etti.


Spotify en çok dinlenen türkçe şarkı hangisi?

Spotify müzik platformu verilerine göre ülkemizde en çok dinlenen sanatçı UZI oldu. 2018 yılından beri ilk kez UZI ile zirvedeki isim değişti. Başarılı sanatçıyı Cakal 2. Sırada, Ezhel 3. Sırada, Lvbel C5 5.sırada ve Sefo 6. Sırada takip etti.

Türkiye'de en çok dinlenen şarkıcı kim?

Kworb.net, YouTube'da görüntülenme bazında bugüne kadar en çok görüntülenen şarkıları analiz etti. Zirvede Luis Fonsi ve Daddy Yankee ortaklığı olan 'Despacito' şarkısı yer alıyor. 'Despacito'yu ikinci sırada Ed Sheeran'ın hiti 'Shape of You' izlerken, üçüncü sırada ise 'See You Again' şarkısı bulunuyor.

YouTube'da en çok dinlenen şarkı hangisi?

Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçı, albüm ve şarkı listelerinde ilk 5'e giren tek yabancı Taylor Swift oldu. 2022'de dünya genelinde 18,5 milyardan fazla dinlemeye ulaşan Bad Bunny, üç yıl üst üste birinci olan ilk sanatçı oldu. Taylor Swift ikinci sırada olurken, Drake üçüncü sırada yer aldı.


Dünyanın en popüler şarkısı hangisi?

Türk pop müziği, Türk popu, Türkçe pop, Anadolu pop veya T-pop modern popüler müzik kalıplarıyla oluşturulmuş ya da yoğun modern müzik kalıplarının üzerine hafifçe alaturka ve halk müziği ezgileri monte edilmesiyle oluşturulmuş Türk müziği çeşididir.

En çok dinlenen şarkıcı kim?

Sanatçılar, 1 milyon akış başına ortalama 3.300 ila 3.500 dolar arasında bir gelir elde edebiliyor. CHIP'in Business Insider'dan aktardığı habere göre bu rakamlar 2020 ve 2021'de bir dereceye kadar dalgalandı ve şirketin 2006'da kurulmasından bu yana ilk kez yükseldi.

Spotify dünyada 1 kim?

Spotify tarafından paylaşılan verilere göre Türkiye'de en çok dinlenen sanatçı, Semicenk oldu. UZI'nin en popüler ikinci şarkıcı olduğu listede sırasıyla Motive, Cakal, Sezen Aksu, Lvbel C5, BLOK3, Emir Can İğrek, Ezhel ve Hande Yener yer aldı.

Türkiye'de popüler müzik nedir?

2014 yılından bugüne Türkiye'deki kullanıcıların dinleme verilerine göre, Spotify'da tüm zamanların en çok dinlenen kadın sanatçısı Sezen Aksu, erkek sanatçısı ise alternatif popu temsil eden, son yılların yükselen ismi Emir Can İğrek oldu.


Spotify 1 milyon dinlenme kaç para?

Rap sanatçısı ve prodüktör Kanye West, 1.8 milyar dolarlık servetiyle bu yılın en zengin müzisyenleri listesinde ilk sıraya yerleşti. Bugüne dek 140 milyondan fazla albüm satmış olan sanatçı, ayrıca 20'den fazla Grammy ödülünün de sahibi.

Türkiye'de en çok sevilen sanatçı kimdir?

KONDA'nın 2018 yılında yaptığı araştırmaya göre, Türkiye'de en çok dinlenilen müzik türü %41 ile "türkü/halk müziği"dir. İkinci sırada "Türkçe pop", ardından "Türk sanat müziği" gelmektedir. Diğer müzik türlerinin dinlenme oranları için tıklayınız.